10okt2023

Webinar Actualiteiten grondverwerving

Van 13.30 tot 15.00

bij Digitaal te volgen

Nysingh

Najaarwebinar 'Actualiteiten grondverwerving'
Op 10 oktober a.s. verzorgen onze specialisten grondverwerving het jaarlijkse najaarswebinar ‘Actualiteiten Grondverwerving’. In anderhalf uur bent u weer op de hoogte van de relevante ontwikkelingen in de grondverwervingspraktijk. We staan onder meer stil bij recente Koninklijke Besluiten, rechtspraak inzake de schadeloosstelling, Wvg, gedoogplichten en uiteraard ook bij de veranderingen onder de Omgevingswet.
 
Bas ten Kate, Jessica de Roos en Carola van Andel geven op 10 oktober van 13:30 tot 15:00 uur de online cursus Actualiteiten Grondverwerving. Bas, Jessica en Carola zijn advocaat en specialist op het gebied van grondverwerving/onteigening, lid van Team Overheid en verzorgen regelmatig (incompany)cursussen over dit onderwerp en andere privaat- en bestuursrechtelijke onderwerpen. Daarnaast publiceren zij in diverse vakbladen en zijn zij actief als bestuurslid bij de Vereniging voor Onteigeningsrecht (Jessica) en de Vereniging voor Onteigeningsadvocaten (Carola).  

Onderwerpen
Tijdens deze cursus leert u meer over de volgende onderwerpen:

  • Recente KB’s en rechtspraak inzake onteigening;
  • Actualiteiten op het vlak van de schadeloosstelling;
  • Wvg en gedoogplichten;
  • Highlights Grondzaken onder de Omgevingswet.

Doelgroep
Dit webinar is interessant voor onder meer juristen en (beleids)medewerkers grondzaken, vastgoed en ruimtelijke ordening bij gemeenten, waterschappen, provincies en andere (semi-) overheden. Maar ook voor bijvoorbeeld taxateurs, rentmeesters en (andere) grondverwervers is dit webinar een goed besteed anderhalf uur!