Beroepsopleiding gemeentejuristen, iets voor u?

De VJK staat voor juridische kwaliteitszorg. Dat valt of staat bij goede juristen. Als beroepsvereniging zijn wij daarom al jaren verbonden aan de Stichting Beroepsopleiding Gemeentejuristen. Een gedegen en bewezen opleiding. Aanstaand september begint weer een studiejaar. Wij wijzen graag op onderstaand bericht van de Beroepsopleiding. En voor het programma en verdere informatie kunt u terecht op Programma Beroepsopleiding Gemeentejuristen 2022 – Stichting Beroepsopleiding Gemeentejuristen (ru.nl)

Vergroot de juridische kracht van uw gemeente met de

beroepsopleiding gemeentejuristen

Heeft u voldoende handvatten om daadkrachtig te adviseren in het bestuurlijk en maatschappelijk krachtenveld? Bent u voldoende op de hoogte van wat actuele ontwikkelingen voor uw gemeente betekenen zoals de Noodwet tot crisisrecht, het arrest Didam en de doorwerking van het vertrouwensbeginsel?

Met de Beroepsopleiding Gemeentejuristen vergroot u uw kennis en strategisch inzicht in de juridische mogelijkheden. Ook oefent u in de benodigde vaardigheden zoals proactief adviseren en onderhandelen. U krijgt een brede basis voor het functioneren als gemeentejurist op strategisch niveau.

De Stichting Beroepsopleiding Gemeentejuristen gaat in september 2022 weer van start met haar waardevaste Beroepsopleiding Gemeentejuristen. De opleiding omvat 25 dagdelen (13 dagen) in een periode van negen maanden. U kunt zich ook inschrijven voor een module bestaande uit 5 tot 8 bijeenkomsten van de opleiding.

Daarom de Beroepsopleiding Gemeentejuristen:

  • Vergroten van kennis en verdieping van inzicht gericht op de beroepspraktijk
  • Trainen van professionele vaardigheden specifiek voor de gemeentejurist
  • Brede basis voor het functioneren als gemeentejurist op strategisch niveau
  • Opbouw professioneel netwerk
  • Gerenommeerde docenten
  • Volop aandacht voor actuele thema’s
  • Een huiswerkmethode met praktijkcasuïstiek en een examen
  • Unieke kans voor verdere professionele ontwikkeling

De beroepsopleiding kent een kleinschalige opzet. Schrijf u nu in om zeker te zijn van uw deelname. Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen bij onze opleiding.

Voor meer informatie en inschrijving: www.gemeentejurist.nl.

PS Bekijk de gratis kennisclip van de Beroepsopleiding Gemeentejuristen over het toekennen van nadeelcompensatie.

Met vriendelijke groet,

Mr. L.J. Verhulst
Voorzitter bestuur SBG en burgemeester gemeente Ede