13apr2022

Studiedag Wet Open Overheid, misbruik zorgbudgetten en energietransitie op 13 april 2022

Van 10.00 tot 15.45

Contactgroep Algemeen Bestuursrecht

Contactgroep Algemeen Bestuursrecht houdt een studiedag. De volgende onderwerpen staan op de agenda: Wet open overheid (1 mei 2022 in werking), misbruik van zorgbudgetten en de energietransitie. Plaats en tijd: 13 april 2022, van 10:00 uur tot 15:45 uur, Stadskasteel Oudean, Oude Gracht 99 te Utrecht. De sprekers zijn mr. Dana van Weerden, advocaat Pels Rijken: Woo, mr. Nathalie Doran partner en jurist Van Eijck en Partners, organisatieadviesbureau voor overheid, semi-overheid en bedrijven: misbruik zorgbudgetten, en mr. Mr. Michelle de Rijke partner energierecht en bestuursrecht bij Van der Feltz advocaten: energietransitie. Zie uitgebreide info. onze website: Contactgroep Algemeen Bestuursrecht - Home (stichtingcab.nl)

U kunt zich aanmelden via de website van de contactgroep of via het mailadres: academy@berghauserpont.nl  Graag vermelden in de onderwerp regel “aanmelding CAB studiedag 13 april 2022” en verder: naam, voornaam, functie, organisatie, adres, e mailadres.

Uw bijdrage is € 75,-.Dit is inclusief lunch en koffie/thee. Het is een non-profit bijeenkomst. Op onze hiervoor genoemde website leest u uitgebreide informatie over ons, de studiedag, betaling en de voorwaarden waaronder wij als non- profitorganisatie studiedagen organiseren en aan de collega’s e.a. aanbieden. Dat handhaven wij strikt.