25mei2021

Onteigening en voorkeursrechten

Van 13.00 tot 14.30

bij Online via MS Teams

Ten Holter Noordam

Hoewel de discussie over (het moment van) invoering van de Omgevingswet voortduurt, blijft het belang van actuele kennis over de grondbeleidsinstrumenten onteigening en voorkeursrecht onverminderd groot. Nederland staat voor een gigantische woningbouwopgave. Efficiënte grondverwerving kan een cruciale rol spelen. Ook ná wetswijziging zal de bestendige praktijk worden voortgezet. Jurgen Vermeulen en Sheila van Gemeren praten u bij over de actualiteiten rond grondverwerving, onteigening en het gemeentelijk voorkeursrecht. Hoe zet u deze grondbeleidsinstrumenten in en waarmee moet u rekening houden? 

Meld u aan door onderstaand formulier in te vullen.

Gemeentemaand 2021

Net als in 2020 organiseren wij in november 2021 de Gemeentemaand. In deze maand worden (juridische) onderwerpen behandeld waar gemeenten in de praktijk mee te maken krijgen. Tijdens webinars, interviews, podcasts en meer wordt u volledig bijgepraat. Wilt u alvast op de hoogte gehouden worden van het nieuws rondom de Gemeentemaand? Schrijf u dan hier alvast in.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze bijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.