17jan2023

Building Bar Legal Tech BRYTER X EIFFEL 2.0

Van 17.00 tot 21.00

bij Esports Campus in Purmerend

Spinnekop 2-3

EIFFEL

Je eigen juridische applicatie bouwen in slechts één uur? Ga op dinsdag 17 januari aan de slag samen met EIFFEL en automation platform BRYTER tijdens een hands-on live experience: Building Bar Legal Tech. 
 
De combinatie van werkdruk en de krappe arbeidsmarkt gaat vaak hand in hand en is morgen nog niet opgelost. Tel daar de grote veranderingen op economisch, ecologisch en geopolitiek niveau bij op, en je voelt dat er een beweging gaande is. Slimme tools en nieuwe oplossingen zijn nodig om enerzijds de uitdagingen van vandaag op te lossen en anderzijds ingericht te zijn voor de toekomst.

Zelf applicaties bouwen zonder te coderen!
BRYTER is een no-code service automatiseringsplatform. Hiermee bouw je eenvoudig digitale oplossingen om complexe juridische services te automatiseren, zonder te coderen. Zo kun je op korte termijn self-service applicaties bouwen om de druk op juridische afdelingen te verlagen en die data te gebruiken voor real life monitoring en rapportages.

Behoefte aan handvatten om gedragsverandering te realiseren?
Een nieuw proces of technologie is slechts de helft van het verhaal. De adoptie ervan is minstens zo belangrijk. Tijdens de Building Bar Legal Tech bieden wij ook de workshop Behavioural Design & Change Management aan voor degenen die in de lente al met ons mee hebben gedaan.

Jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst van legal? Of wil je meer weten over dit interessante onderwerp? Je bent dinsdag 17 januari van harte welkom bij de Building Bar Legal Tech van EIFFEL & BRYTER 2.0. Een gave hands-on Live Experience in het H20 Esports Campus in Purmerend


Programma

  • 17.00 uur Inloop en welkomsdrankje
  • 17.30 uur Aftrap en introductie
  • 18.15 uur Kies je avontuur (Building Bar voor beginners of een workshop Behavioral Design & Change Management voor degenen die in de lente al met ons mee hebben gedaan)
  • 19.15 uur Netwerken, borrelen en hapjes
  • 21.00 uur Einde