Belangrijke informatie: Najaarsbijeenkomst VJK 2023

Najaarsbijeenkomst: Goed bestuur en omgang veelschrijvers

Save the date: Najaarsbijeenkomst (fysiek)
Thema: Goed bestuur & omgang veelschrijvers
Locatie: Nieuwe buitensociëteit Zwolle

Deelname = gratis

Najaarsbijeenkomst VJK – donderdag 7 december 2023

Heeft u zich aangemeld voor onze najaarsbijeenkomst, maar de mail niet juist ontvangen? Dan treft u hieronder de mail die verzonden is op woensdag 29 november jl..

Beste lezer,
 
U bent vanaf 09.30 van harte welkom bij Nieuwe buitensociëteit Zwolle. 
 • 10.00 u: Welkom en woord aan burgemeester Snijders van Zwolle
 • 10.45 u: Jan Prins, strategisch adviseur lokale ombudsfunctie Nationale Ombudsman geeft een toelichting op de aangepaste veelschrijversrichtlijn: ‘Zorgvuldig begrenzen. Hoe ga je om met aanhoudend en grensoverschrijdend klaaggedrag?’
 • 11.30 u: Korte pauze
 • 11.45 u: Wanda Everts, oud rechter en conflictbemiddelaar, vertelt over de kunst van elegante beïnvloeding
 • 12.30 u: Lunch
 • 13.15 u: Frank Koerselman geeft een psychologisch perspectief op de persoon van de veelschrijvers
 • 14.00 u: Gesprek met de zaal over (best) practices in den lande
 • 14.45 u: ALV met presentatie over strategie vereniging (Zie bijlagen: ALV 29 november 2019 en Vereniging voor en door Gemeentejuristen)
 • 15.30 u:  Netwerkborrel
Algemene ledenvergadering

  In de middag vindt onze algemene ledenvergadering (ALV) plaats. In onze eerdere mail waren nog niet alle documenten compleet. Dat is inmiddels wel het geval. Hieronder treft u het alle documenten die u nodig heeft om deel te kunnen nemen aan de ALV.

  Download hieronder de bijbehorende documenten:
  Agenda ALV 2023

  Bijlagen:

  Bijlage I: Verslag ALV 2022
  Bijlage II: Verslag kascommissie 
  Bijlage III: Jaarrekening 2022
  Bijlage IV: Activiteiten 2022
  Bijlage V: Begroting 2024
  Bijlage VI: Benoeming nieuwe bestuursleden

  Het bestuur verzoekt u zo mogelijk om uiterlijk 24 uren voorafgaande aan de vergadering eventuele vragen of opmerkingen aan het bestuur kenbaar te maken

  Onze najaarsbijeenkomst vindt plaats bij de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle. Wij u aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. Parkeren kan bij de nabijgelegen parkeerterrein, maar een parkeerplek is niet gegarandeerd. Extra informatie over de locatie en bereikbaarheid staat op de website van Nieuwe Buitensociëteit Zwolle.

  Openbaar vervoer
  Wij adviseren u om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Nieuwe Buitensociëteit Zwolle is namelijk direct tegenover hetstation van Zwolle gelegen, op slechts 60 stappen lopen.

  Parkeren
  Het is mogelijk om bij Nieuwe Buitensociëteit te parkeren. U kunt parkeren op het parkeerterrein (ingang vanaf Stationsweg Zwolle), dit terrein beschikt over 110 plekken. Het parkeertarief bedraagt €2,20 per uur met een maximum van €11,- per dag. Tegenover Nieuwe Buitensociëteit is ook te parkeren in parkeergarage Stationsplein, en beschikt over 280 plekken. Het parkeertarief bedraagt ook €2,20 per uur met een maximum van €11,- per dag.

  Allergieën en dieetwensen

  Bij aanmelding heeft u uw allergieën en dieetwensen door kunnen geven. Inmiddels is de locatie hiervan op de hoogte en zal hier rekening mee houden. Mocht er op de dag van het congres iets onduidelijk zijn, kunt u zich wenden tot medewerkers van Nieuwe Buitensociëteit Zwolle of een VJK bestuurslid aanspreken

  Kunt u niet aanwezig zijn?

  Heeft u zich aangemeld maar bent u onverwachts niet in de gelegenheid om aan te sluiten bij het dagprogramma op locatie? Dat vinden we dan uiteraard heel jammer, omdat we op uw komst hebben gerekend. Wel vragen wij u om ons dit op tijd te laten weten. Dit in verband met de lunch. Mocht u dan iemand anders weten die in uw plaats kan komen, kunt u aan ons deze naam doorgeven. Stuur dan een mailtje naar info@vjk.nl.

  Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op via info@vjk.nl. Wij hebben er zin in en verwelkomen u graag donderdagochtend 7 december vanaf 09.30 bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle. 

  Met vriendelijke groet,

  het VJK bestuur

  Locatie:                 
  Nieuwe Buitensociëteit Zwolle, Stationsplein 1, 8011 CW Zwolle (klik hier voor de locatiegegevens bekijk hier de website van de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle).