Bent u aangesloten bij een regionaal juridisch netwerk?

Regionale juridische netwerken

Momenteel proberen we als VJK inzichtelijk te maken welke regionale juridische netwerken er in Nederland zijn. Onder regionale juridische netwerken verstaan we regionale overleggen waarin juridische onderwerpen worden besproken en/of gezamenlijk wordt opgetrokken aangaande juridische onderwerpen.

Aangezien we graag over een zo compleet mogelijk overzicht beschikken, vragen we uw hulp hierbij. We hebben een korte vragenlijst gemaakt, waarin we vragen of u aangesloten bent bij een regionaal juridisch netwerk en welke dit is. U helpt ons enorm door het invullen van deze vragen.

Het invullen van de vragenlijst neemt slechts een paar minuten van uw tijd in beslag. U treft hieronder de link naar de vragenlijst.