Podcast tip: De publieke ruimte

Podcast tip: De Publieke Ruimte

In de podcast de Publieke Ruimte gaan Martijn Grimmius en Otto Thors samen met hun hoofdgast op zoek naar manieren om de publieke dienstverlening te verbeteren. Wat komt er allemaal kijken bij een betere dienstverlening? Met welke dilemma’s krijgen ambtenaren te maken? En welke goede initiatieven zijn al tot bloei gekomen? Aflevering Sandra Palmen In een speciale aflevering van de Publieke Ruimte blikken Martijn en Otto met Sandra Palmen terug op een turbulente periode. Een periode waarin Sandra in een memo verwoordde wat er volgens haar niet goed ging bij de fraudebestrijding van de Kinderopvangtoeslag. Een memo die werd besproken en die vervolgens belandde in een spreekwoordelijke la, totdat de Toeslagenaffaire in de volle omvang duidelijk werd. Hoe kijkt zij daar nu op terug en welke lessen heeft ze er als ambtenaar uit getrokken?