Terugblik online ALV
 

Terugblik online ALV 

Op 11 februari vond ons eerste digitale ALV plaats. Na een wat onwennige start via ZOOM, kwam de ALV goed op gang. Er waren 11 leden present die onder andere de gemeenten Dordrecht, Woensdrecht, Rijssen-Holten, maar ook de Provincie Utrecht en 1Stroom. Het waren niet veel leden, maar hopelijk zien we elkaar bij de volgende ALV weer ‘live’ en als onderdeel van een mooi inhoudelijk programma.

Tijdens de ALV zijn de jaarrekening van 2019 en de begroting van 2021 vastgesteld, Voor het jaar 2022 wordt er weer een subsidieaanvraag gedaan.

We hebben afscheid genomen van drie gewaardeerde bestuursleden waar we later in deze nieuwsbrief nog bij stilstaan. Tegelijkertijd zijn er drie bestuursleden toegetreden tot het bestuur: Stijn van Cleef, Vera Voigt en Denise Mooij. We zijn blij hen tot het bestuur te mogen verwelkomen. U leest meer over hen op onze website.

Heeft u onze ALV gemist? Maar wilt u graag nalezen wat er besproken is? Klik dan op de link hieronder om het verslag te lezen. Daarnaast treft u een slide met de portefeuilleverdeling van de bestuursleden.

 

Klik hier