Beroepsopleiding gemeentejuristen, iets voor u?

Beroepsopleiding gemeentejuristen, iets voor u?


Ervaart u ook dat er steeds zwaardere eisen aan gemeenten worden gesteld? Taken op het gebied van zorg, werk en inkomen zijn gedecentraliseerd, en er komt een omvangrijke wetgevingsoperatie aan op het gebied van het omgevingsrecht.
Om een goed antwoord op deze ontwikkelingen te kunnen geven, dienen gemeentejuristen te beschikken over optimale kennis en vaardigheden.

Beroepsopleiding
De Stichting Beroepsopleiding Gemeentejuristen gaat in september 2018 weer van start met haar waardevaste Beroepsopleiding Gemeentejuristen (BGJ).
De BGJ biedt juristen verdieping en verbreding van hun kennis, strategisch inzicht in de juridische mogelijkheden, en advies- en pleitvaardigheden en contractonderhandelingen. Met de BGJ-opleiding vergroot u de juridische kracht van uw gemeente.</sstyle=”font-size:>

Gemeentejuristen kunnen zich ook inschrijven voor een BGJ-cluster, bestaande uit een of twee modules van de beroepsopleiding.

Meer informatie
De Beroepsopleiding Gemeentejuristen wordt aangeboden door de SBG en ondersteund door de VNG, de Vereniging van Gemeentesecretarissen (VGS), de Vereniging Juridische Kwaliteitszorg Lokaal bestuur (VJK) en de Stichting Fonds Hartman.
Voor nadere informatie en inschrijving: www.gemeentejurist.nl.