Nieuwe publicatie over legal management verschenen

Nieuwe publicatie over legal management verschenen

Vorige week verscheen de publicatie: “Legal management: realiseren van juridische kwaliteit” bij uitgeverij Boom juridisch. Met daarin ook 2 interviews met VJK-bestuursleden: Elly Poldervaart en John Olivier.

Inhoud publicatie: Legal management is een nieuw vakgebied, dat de praktijk van juridische professionals vanuit een organisatiekundig perspectief benadert. Binnen organisaties heeft legal management het doel de kwaliteit van de juridische functie te optimaliseren. In deze unieke uitgave schetsen experts de ontwikkeling van dit nieuwe vakgebied en gaan zij in op de stand van zaken van het legal management in verschillende sectoren van de Nederlandse rechtspraktijk: de centrale en decentrale overheid, het bedrijfsleven en de advocatuur

Download de PDF hier.