Kennis- en praktijkweek contracteren in het Sociaal Domein

Heeft u altijd al meer willen weten over inkoop in het Sociaal Domein? Neem dan deel aan de Kennis- en praktijkweek. De Kennis- en praktijkweek geeft een breed inzicht van contractering in het sociale domein: inkoop, beleidsvorming, uitvoering en theorie. Deze week vindt plaats van 17 tot 21 september in de Jaarbeurs in Utrecht. Meld u snel aan want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

In een programma met 25 sprekers, sessies en workshops in 5 dagen staan steeds de 2 vragen centraal: Hoe gaat het in de praktijk nu echt? En hoe kunnen we dat verbeteren? Praktisch en interactief aan de slag dus! De Kennis- en praktijk biedt een divers programma dat geschikt is voor zowel beleidsmedewerkers, inkopers en (zorg)aanbieders. De week wordt onder andere georganiseerd door de VNG, deskundigen uit gemeenten en diverse adviesbureaus.

Aanmelden

De Kennis- en praktijkweek biedt ruimte aan 50 tot 200 deelnemers. De toegang is gratis en voor lunch en koffie wordt gezorgd. U kunt ook als groep deelnemen. U kunt u inschrijven voor alle dagen of voor slechts één blok of dag. Aanmelden kan via _DienstpostbusContracteringSociaalDomein@minvws.nl. Voor eventuele vragen kunt u zich richten tot Leon Klinkers via Leon.Klinkers@minbzk.nl.

Meer informatie over het programma en andere zaken vindt u in de brochure hieronder.